Managed hosting door True

Glidepath verder als iTricity

 

Glidepath en iTricity gaan op een nieuwe locatie samen verder onder de naam iTricity. Dit bedrijf zal een flexibele diensterverlening bieden: 'it as electricity'. Om deze diensten te kunnen aanbieden beschikt iTricity over een beheerd netwerk met flexibele bandbreedte en verschillende capaciteitunits.

GlidePath is in 2001 voortgekomen uit een management-buy-out van Exodus Europa. De dienstverlener opereert in Duitsland en de Benelux. Onder de naam iTricity is in 2005 naast Compliant Beheer ook de business unit Infrastructuur on Demand toegevoegd. De GlidePath-organisatie beheert 24 uur per dag, 7 dagen per week de iTricity-infrastructuur op basis van de specifieke regelgeving gericht op uiteenlopende markten. In 2010 worden beide organisaties samengevoegd om zo sneller op bewegingen van de markt te kunnen reageren. De combinatie zal onder de naam iTricity verder gaan.

Nieuw elan
iTricity staat voor 'it als elektriciteit' en zegt flexibele it-capaciteit te leveren. Het management van iTricity heeft de overtuiging dat de vraag naar infrastructuur drastisch verandert. Robert Rosier, ceo van iTricity, zegt: "Organisaties willen zich blijven richten op hun core business en de ict-infrastructuur is daarvan een afgeleide. iTricity levert on demand server-, storage- en connectivity-capaciteit (cloud computing) voor middelgrote tot grote klanten die hoge eisen stellen aan veiligheid, compliancy, continuïteit en beschikbaarheid. Om deze diensten te kunnen aanbieden, beschikt iTricity over een volledig beheerd netwerk met flexibele bandbreedte in acht verschillende internationale datacenters".

Momenteel exploiteert iTricity ruim 2500 servers, 1 petabyte aan data voor vele duizenden eindgebruikers.

Nieuwe locatie
De onderneming heeft een nieuw onderkomen gevonden in het voormalige pand van Microsoft te Schiphol-Rijk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3359922). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.