Managed hosting door True

Avnet Nederland benoemt twee directeuren

 

Vanwege de sterke groei heeft Avnet Nederland twee directeuren benoemd die uit de eigen gelederen afkomstig zijn. Vanaf 1 juli zullen Marc van Ierland en Dennis Broman de Nederlandse vestiging van Avnet leiden.

Van Ierland wordt, als sales director, verantwoordelijk voor alle verkoop business units. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in het kanaal en werkte voorheen als sales manager van de Document Management en Storage groep.

Broman's verantwoordelijkheid ligt op het operationele vlak. Als business management director zal hij alle stafafdelingen aansturen. Broman was sales manager van de Sun-divisie. Broman: ‘Het draait allemaal om operational excellence; onze klanten moeten naast de beste producten en diensten ook de beste service krijgen.'

Beide heren blijven rapporteren aan Eddy Bergiers, de regional director van Frankrijk en de Benelux. Bergiers: ‘Onze klanten vragen om een professionele en brede kijk op de markt. Door de nieuwe indeling combineren we de voordelen van onze schaalgrootte met de focus en gespecialiseerde kennis van de individuele business-units. Wij zijn klaar voor de toekomst.'

Op de Avnet dag op 16 juni gaat Avnet dieper in op die toekomst van distributie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3359669). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.