Managed hosting door True

HP-services voor cloud computing

 

man cloud laptop kantoor

HP introduceert een nieuwe oplossing, waarmee klanten kunnen inspelen op de versnelling van implementatie en automatiseringsbeheer binnen de publieke en private clouds.

Met de nieuwe oplossing HP Cloud Service Automation (CSA) kunnen klanten volgens de leverancier de implementatie van applicaties in de publieke en private cloud optimaliseren. Daarmee wordt efficiëntie verbeterd, worden resources vrijgemaakt en worden de risico's verlaagd die in verband worden gebracht met ingebruikname en management van de cloud. Door toepassing van applicatiegeoptimaliseerde cloud-oplossingen kunnen organisaties hun diensten sneller introduceren, waarmee innovatie wordt ondersteund, zo meent HP. 

De CSA-oplossing bestaat uit softwareproducten en -diensten en biedt de mogelijkheid tot integratie van derden. Zo worden klanten geholpen bij het opbouwen van een publieke of private cloud-oplossing. Verder automatiseert de nieuwe oplossing belangrijke it-processen voor cloud-omgevingen. Hiermee wordt een consistente benadering van it resource management gecreëerd, onafhankelijk van de omgeving, aldus HP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3358130). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.