Managed hosting door True

Ctac en Brink lonken naar corporaties

 

Erp-dienstverlener Ctac en softwaremaker Brink Groep gaan nauwer samenwerken op de corporatiemarkt. Door hun producten gemeenschappelijk te verkopen, verwachten de bedrijven een aantrekkelijker oplossing te kunnen aanbieden voor planmatig onderhoud. Ctac brengt zijn SAP-product Chare in, terwijl het bij Brink om het onderhoudspakket IBIS-Main gaat.

Bij de samenwerking zijn onderdelen Ctac Real Estate en Brink Automatisering betrokken. Ctac heeft de enterprise resource planning (erp)-oplossing Chare ontwikkeld voor woningbouwcorporaties. Chare is gebaseerd op het SAP-platform en verzorgt conform de CORA-referentiearchitectuur alle primaire processen binnen corporaties op het gebied van klanten, verhuur, onderhoud en inkoopprocessen. Daarnaast biedt Chare geïntegreerde functionaliteit voor vastgoedprojecten en exploitatie. De oplossing mist echter specifieke functionaliteit op het gebied van planmatig onderhoud en conditiemetingen. Het pakket IBIS-Main vult deze hiaten op. De software maakt deel uit van de IBIS-suite van Brink voor calculaties en onderhoud rond bouwprocessen.

Veel eisen

In de woningbouw hebben vastgoedbeheerders te maken met een breed scala van eisen op het gebied van planmatig onderhoud, stellen beide partijen. Zij hebben behoefte aan een aanpasbare oplossing die de mogelijkheid biedt snel in te spelen op veranderingen. Met de gecombineerde oplossing van Ctac en Brink kunnen vastgoedbezitters alle conditiemetingen en onderhoudsplanningen verwerken in hun bedrijfsinformatiesysteem. Ctac denkt dat de samenwerking ook interessant is voor vastgoedsectoren buiten de corporatiemarkt, zoals de detailhandel (winkelcentra).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3356304). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.