Managed hosting door True

Schouten sluit overeenkomst met JD Edwards

 

JD Edwards, leverancier van softwareoplossingen voor de optimalisatie van interne en externe bedrijfsprocessen, heeft met Schouten Products een overeenkomst gesloten voor de levering van JD Edwards 5.

Met JD Edwards 5 krijgt Schouten Products, gespecialiseerd in het bewerken van plantaardige grondstoffen voor de diervoederindustrie, voor drie locaties de beschikking over een complete, geïntegreerde reeks toepassingen op het gebied van bedrijfsprocessen. De specifieke Process Manufacturing oplossing omvat ondermeer applicaties voor Sales Order Management, Procurement Management, Advanced Planning en Production Scheduling.   ’De beslissing om te investeren in een nieuw geïntegreerd ERP-systeem is vooral ingegeven door gewijzigde omstandigheden binnen de onderneming en de veranderende wensen van onze klanten’, aldus Paul Veth, Managing Director van Schouten Products. ’Met het nieuwe systeem kunnen we alle producten volledig automatisch volgen. Daardoor kunnen we onze logistiek en onze productieplanning verder optimaliseren. Tevens vormt het de basis voor een directe koppeling met onze klanten. Daardoor kunnen we op een moderne manier via internet met hen communiceren en in de toekomst op afstand voorraden controleren.’   Redactie CRN  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3354). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.