Managed hosting door True

Aantal bezoekers op ict-vakbeurzen daalt niet

 

De drie ict-vakbeurzen die in de eerste helft van 2010 in de Utrechtse Jaarbeurs plaatsvonden, hebben hun bezoekersaantal ondanks de crisis kunnen vasthouden. Bij Bouw & ICT en Overheid & ICT stabiliseerde het bezoek in vergelijking met vorig jaar, terwijl Zorg & ICT als grootste beurs zelfs een significante stijging noteerde, van 6967 bezoekers in 2009 naar 7965 dit jaar.

Beursorganisator VNU Exhibitions heeft de cijfers voor Overheid & ICT bekendgemaakt. Deze vakbeurs, die plaatsvond van 27 tot 29 april in de Jaarbeurs, zag het totaal aantal bezoekers uitkomen op 7070. Dat is een fractie hoger dan het aantal in 2009 (7012).

Volgens projectmanager Richard Knoppen was de introductie van een congresprogramma in samenwerking met belangenverenigingen en overheidspartijen als King, VNG, Ictu en IMG100.000+ een belangrijke zet om aantrekkelijk te blijven als presentatieplatform voor de ict-ontwikkelingen binnen de overheid.

De volgende editie van Overheid & ICT vindt plaats van 19 tot en met 21 april 2011. Eerder dit jaar telde Bouw & ICT 2010 (17 en 18 maart) 2883 bezoekers, vrijwel hetzelfde aantal als de vorige editie. De grootste beurs van het drietal, Zorg & ICT (30 maart tot en met 1 april), trok bijna achtduizend belangstellenden, tegenover 6967 in 2009.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3353685). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.