Managed hosting door True

Avantage zet met RvC volgende stap

 

Om Avantage verder te professionaliseren heeft het bedrijf een raad van commissarissen ingesteld. Drie gebieden worden afgedekt: financieel, juridisch en algemeen bestuurlijk.

"Het getuigt van kracht om na twintig jaar ons met een kritische blik naar het Avantage van nu te laten kijken", aldus Jos Elbers (61), voormalig bestuursvoorzitter van INHolland, Peter Vollebregt (57), advocaat en voormalig managing partner van AKD Advocaten en Notarissen in Rotterdam en Joost van der Hulst (47) Register accountant en concern controller en directeur van de Stichting Thuiszorg Rotterdam. Zij gaan hun kennis en kunde aanwenden om vanuit een ander perspectief en specialisme naar Avantage te kijken.

"Het bedrijf heeft de ontwikkelingsfase inmiddels achter de rug en wilde daarom mensen in huis halen die, indien nodig, als kritische tegenpolen kunnen fungeren. Inhoudelijk leuk en spannend tegelijk. Na twee decennia is bewust gekeken naar een raad van commissarissen waarbinnen de kwaliteiten een synergie vormen", aldus algemeen directeur van Avantage Kees Rijkhoff.

Medewerkers en merken
De ruim 80 medewerkers van Avantage hebben een hoog kennisniveau en zijn allen gecertificeerd op verschillende gebieden. Het bedrijf beschikt over de hoogste partnerstatus bij haar partners, waaronder Microsoft, Novell, Citrix, VMWare, HP, RES, NetApp, F-Secure, i365 en Smartsite.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3344006). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.