Managed hosting door True

Copaco distribueert WatchGuard

 

Copaco Nederland heeft WatchGuard, aanbieder van netwerkbeveiligingsoplossingen, toegevoegd aan zijn security-portfolio.

WatchGuard kiest voor Copaco Nederland om de reeds ingezette groei in de Benelux verder uit te bouwen. Deze groei wordt ingegeven vanuit de toenemende behoefte in de markt aan geïntegreerde, centraal te beheren, unified threat management (utm)-oplossingen, zo melden beide partijen. "Door ons portfolio uit te breiden met WatchGuard, bieden we onze klanten vanaf nu een volledig pakket aan security-oplossingen. We bieden nu oplossingen voor de hele keten, vanaf endpoint, via server, tot en met internet. Daarnaast bieden we oplossingen voor e-mail security waarbij de klant kan kiezen of hij zelf het beheer wil doen of dit wil afnemen als externe dienst", aldus Bianca van Engeland, business manager software solutions van Copaco Nederland.

Watchguard wordt naast Copaco ook gesdistribueerd door SecureComm.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3330812). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.