Managed hosting door True

Netwerkdienstverlener Vosko lijft Xperteers in

 

Vosko, een wederverkoper van netwerkdiensten, heeft telecommunicatiebedrijf Xperteers overgenomen. De twee organisatie werken al enige tijd samen in diverse projecten. Het Utrechtse Xperteers is gespecialiseerd in de levering van communicatiesystemen en applicaties van onder meer Cisco, Avaya/Nortel en Microsoft. De onderneming heet vanaf nu Vosko Xperteers. Het is niet bekend hoeveel geld er met de overname is gemoeid.

Het Goudse Vosko doet de overname uit het oogpunt van de convergentie tussen ip en telecom. Xperteers begon in 2002 namelijk als telefoniepartner van netwerkbedrijf Nortel. Tot 2009 leverde het bedrijf uitsluitend diensten aan partners van Nortel en dus niet aan eindgebruikers. Sindsdien heeft het overgenomen bedrijf zijn portfolio uitgebreid en werd het wederverkoper van (rand)apparatuur en diensten van leveranciers Avaya/Nortel, Cisco, Microsoft en Radio Access.

Vosko is al dertig jaar actief op het gebied van ontwerp, implementatie, beveiliging en onderhoud van bedrade en draadloze communicatienetwerken, ip-telefonie en location-based services. Het bedrijf is gevestigd in Gouda. Er werken ongeveer tweehonderd mensen. Bij Xperteers zijn dat er vijftien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3324507). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.