Managed hosting door True

Aranea Consult neemt Steenbok Adviesgroep over

 

Aranea Consult uit Den Bosch heeft Steenbok Adviesgroep uit Alkmaar overgenomen. De overname is in lijn met Aranea's groeidoelstellingen voor de komende jaren.

Steenbok Adviesgroep herbergt een tiental it-adviseurs die zich vooral op het vlak van projectmanagement, interim management en service management begeven. "De kans om een bedrijf als Steenbok over te nemen met zoveel expertise en ervaring aan boord was voor ons een lot uit de loterij", aldus Roeland Ravesteijn, commercieel directeur van Aranea. Door de overname van de Steenbok Adviesgroep krijgt Aranea toegang tot een regio die voorheen onderbelicht is gebleven. Als gevolg van de bredere scope van Aranea's diensten denkt Ravesteijn de bestaande Steenbok klanten meerwaarde te kunnen bieden. "Een win-win situatie voor alle betrokkenen", aldus Ravesteijn.
De directie van Aranea heeft te kennen gegeven dat Steenbok in vrijwel dezelfde vorm vanuit het kantoor in Alkmaar zal blijven opereren. Zowel medewerkers als opdrachtgevers merken vooral iets van de overname doordat er een grotere en bredere hoeveelheid kennis en kunde beschikbaar komt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3324488). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.