Managed hosting door True

Imtech legt lan aan voor Alkmaar

 

Imtech ICT heeft een opdracht van de gemeente Alkmaar in de wacht gesleept om nieuwe actieve netwerkcomponenten en beveiligingsapparatuur te leveren. Ook verzorgt de dienstverlener het onderhoud. Het contract heeft een looptijd van zes jaar. De Noord-Hollandse gemeente kampt met een verouderd local area network (lan).

Imtech won de aanbesteding voor de netwerkcomponenten en beveiligingsapparatuur van zeven andere meedingers. De laagste offerte bedroeg zo'n vijfhonderdduizend euro, de hoogste offerte was ruim één miljoen euro.

De gemeente Alkmaar heeft circa 1100 medewerkers, verdeeld over tien hoofdlocaties en ongeveer twintig nevenlocaties. Er is een Avaya-netwerkomgeving in gebruik met zo'n 1900 gebruikerspoorten. Die zijn vrijwel allemaal bezet. Imtech zal het nieuwe lan voorzien van extra capaciteit, ook met het oog op toekomstige voice-over-ip-toepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3317669). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.