Managed hosting door True

1100 bezoekers op Citrix Partner Exchange 2010

 

Zo'n 1100 eindgebruikers en partners van Citrix hebben op 7 april Citrix Solutions Seminar en Partner Exchange 2010 bezocht. Daarmee trok het evenement in 't Spant in Bussum bijna twee keer zoveel bezoekers als afgelopen jaren.

Eén van de onderdelen van het programma was de live-demonstratie van de pas geïntroduceerde Citrix Receiver voor de iPad. Hiermee krijgen gebruikers eenvoudig en veilig toegang tot hun zakelijke Windows-applicaties en -bestanden op de Apple-tablet.

Ook werd op het podium een demo gegeven van XenDesktop 4. Bezoekers konden zo ervaren hoe de desktopvirtualisatie-oplossing kan worden ingezet om desktops en applicaties te leveren aan verschillende soorten werkplekken. "Deze demo liet zien dat eindgebruikers in elke situatie dezelfde gebruikerservaring hebben; of hun virtuele desktop nu wordt opgeroepen op kantoor, de thuiswerkplek of in een internetcafé. Toch blijft de situatie voor de it-afdeling beheersbaar", aldus Ed Bezooijen, director marketing bij Citrix Benelux.

Bezooijen was erg verheugd over de hoge opkomst: "Kennelijk zijn we als Citrix steeds relevanter voor steeds meer mensen. Dat kan alleen maar als we ook de juiste producten introduceren. De Citrix Receiver voor de iPad is daar een goed voorbeeld van, maar zeker ook XenDesktop 4 en het onlangs geïntroduceerde XenApp 6."

Het eerstvolgende grote Europese gebruikersevenement van Citrix vindt dit jaar in Berlijn plaats: op 6 en 7 oktober wordt Citrix Synergy 2010 gehouden. Bezooijen: "Speciaal voor onze Benelux-klanten hebben we een VIP Package samengesteld: een totaalpakket waarin niet alleen het vervoer, de toegang en de hotelovernachtingen zijn inbegrepen, maar ook een netwerkavond speciaal voor de Benelux-gasten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3315213). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.