Managed hosting door True

Samenwerkingsovereenkomst Mercury en Siebel

 

Mercury Interactive ondersteunt als eerste BTO-leverancier de nieuwe Siebel Systems TestAutomation Interfaces voor Siebel 7.7.

Mercury Interactive Corporation en Siebel Systems hebben bekend gemaakt dat de ondernemingen een samenwerkingsovereenkomst zijn aangegaan voor ontwerp en productie van test automation interfaces tussen Siebel 7.7 en de belangrijkste BTO-producten van Mercury. De samenwerking onderstreept het belang dat beide bedrijven hechten aan klantondersteuning, waarmee de kwaliteit en performance van de Siebel Systems applicaties wordt gemaximaliseerd.

Het eerste gezamenlijke project dat wordt gelanceerd, is de nieuwe Siebel Test Automation Interfaces voor Siebel 7.7. Deze is speciaal ontworpen om de klant in staat te stellen een complete verzameling kwaliteits- en performancetests samen te stellen, die niet alleen eenvoudig te onderhouden is, maar ook automatisch kan worden ingezet op het moment dat nieuwe Siebel-systemen in gebruik worden genomen of upgrades voor bestaande systemen worden geïnstalleerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/330444). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.