Managed hosting door True

Actuele gegevens op aanbestedingsmonitor

 

Het in 2005 door TenderCoach gestarte project de AanbestedingsMonitor publiceert sinds kort actuele gegevens op www.aanbestedingsmonitor.nl.

Op de aanbestedingsmonitor zijn gegevens te vinden van gemeenten in Nederland, met hun aanbestedingsbeleid en bijbehorende drempelbedragen. Door externe factoren als verandering en vernieuwing van het aanbestedingsbeleid, moeilijk bereikbare gemeenten of niet-openbaarheid van de gemeentelijke gegevens, zijn de gegevens van slechts 271 van de 431 gemeenten te raadplegen op de monitor. Uiteraard blijven deze gegevens volop in ontwikkeling.

Op de site is ook een link te vinden naar de gemeentelijke websites met actuele aanbestedingen, algemene informatie over aanbesteden, nieuwsitems, trainingen en workshops die worden aangeboden over inkoop en aanbesteden, samenwerkende gemeenten en inkoopbureaus.

De AanbestedingsMonitor is een initiatief van TenderCoach met als doel de drempelbedragen van alle gemeenten in Nederland met elkaar te vergelijken en op deze manier de drie waarden van aanbesteden, transparantie, objectiviteit en gelijkheid, te waarborgen. TenderCoach wil zo de overheid en het bedrijfsleven dichter bij elkaar brengen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3304225). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.