Managed hosting door True

ETC distributeur InContinuum

 

InContinuum Software, ontwikkelaar en leverancier van cloud computing en virtualisatiemanagement-oplossingen, heeft met ETC een distributieovereenkomst gesloten voor de Nederlandse en Belgische markt. ETC gaat de CloudController virtualisatiesoftware van InContinuum leveren aan resellers in Nederland en België.

CloudController vereenvoudigt het beheer van gevirtualiseerde datacentra door configuratie, levering en gebruik te koppelen aan de bedrijfsprocessen en kostenberekeningen. CloudController sluit aan op virtualisatiemanagementsoftware van VMware, Citrix en Microsoft, wat de oplossing geschikt maakt voor heterogene omgevingen en organisaties van elke omvang in private en public cloud computing. De beveiligde centrale managementinterface biedt de mogelijkheid om diensten te configureren, te automatiseren en overzichtelijke rapportages te maken met dashboards.

Maarten Labadie, business manager software bij ETC: "Na het virtualiseren van een datacenter komt vaak de behoefte om in die omgeving het beheer op eenvoudige en overzichtelijke wijze te organiseren. Dat kan nu met CloudController."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3303476). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.