Managed hosting door True

Partnerprogramma Uniserver Cloud-in-a-Box

 

Managed hosting provider Uniserver introduceert het partnerprogramma Cloud-in-a-Box. Het programma biedt it-resellers en it-servicebureaus een ready-to-go oplossing om hun klanten naar de cloud te brengen.

Het partnerprogramma voorziet in een compleet pakket aan tools en services waarmee resellers en servicebureaus hun klanten en prospects onder eigen naam cloud computing kunnen leveren. Binnen 10 dagen is hun organisatie volledig voorbereid om cloud computing te verkopen én te implementeren, zo stelt Uniserve. Cloud-in-a-Box is per onmiddellijk beschikbaar.

"Cloud computing breekt door. Klanten van it-bedrijven vragen om cloud computing. Ze willen lagere it-kosten, meer flexibiliteit en minder gedoe met hun it. Met Cloud-in-a-Box kunnen resellers en dienstverleners hun klanten de cloud in helpen, zonder ze kwijt te raken",  aldus Hugo van Diepen, commercieel directeur van Uniserver.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3302555). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.