Managed hosting door True

Tussenstand WK-actie TechAccess

 

Op 1 januari dit jaar is TechAccess begonnen met een WK-spaaractie. Tot 31 mei van dit jaar kunnen resellers sparen voor alle 32 vlaggen van de deelnemende landen of verschillende Oranje-artikelen, voor zowel mannen als vrouwen.

Een reseller kan in deze periode onbeperkt sparen. Bij besteding van iedere 750 euro ontvangt hij een vlag of een Oranje-artikel. De distributeur meldt: "Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, merken we dat het komende WK in Afrika steeds meer begint te leven onder onze klanten. We hebben ondertussen enkele duizenden Oranje-artikelen verzonden en krijgen hierop veel positieve reacties. Bedrijven sparen de spullen bijvoorbeeld voor de werknemers of een sportclub. De omzet ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar is meer dan 40 procent gestegen. Vanaf nu reiken we ook vlaggen uit van de 32 deelnemende landen. De afmeting van een vlag is 70x100 cm."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3296925). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.