Managed hosting door True

Colt presenteert kanaalstrategie voor 2010

 

Colt, leverancier van zakelijke communicatie en it managed services, brengt zijn belangrijkste kanaalpartners uit heel Europa samen voor het Colt European Partner Event dat op 25 en 26 maart plaatsvindt in Madrid.

Rakesh Bhasin, ceo van Colt, zal partners informeren over de visie van Colt en de ontwikkeling die de organisatie heeft doorgemaakt. Daarnaast wordt tijdens het evenement de kanaalstrategie voor 2010 bekendgemaakt en worden nieuwe diensten geïntroduceerd.

Tijdens het galadiner worden bovendien de partners die in 2009 de beste resultaten hebben geboekt onderscheiden met de European Partner of the Year Award. Met het Partner of the Year-programma, dat dit jaar voor de vierde keer wordt georganiseerd, wil Colt zijn succesvolste partners, op zowel nationaal als pan-Europees niveau, erkennen en belonen. Twee weken geleden reikte Colt Nederland de lokale Partner of the Year Awards uit.

Tijdens het tweedaagse evenement in Madrid worden partners ingelicht over de kanaalstrategie van Colt voor 2010, waarbij wordt ingegaan op het complete Colt-portfolio, de diensten van Colt aan middelgrote organisaties, en nieuwe ontwikkelingen binnen het Colt-partnerprogramma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3293318). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.