Managed hosting door True

Rackspace breidt partnerprogramma uit

 

Cloud datacenter

Rackspace Hosting, leverancier van hosting en cloud computing, heeft zijn resellerprogramma voor e-mail & apps uitgebreid.

Rackspace biedt extra trainingen, marketing-resources en een uitgebreider productportfolio. "We zien een aanzienlijke groei op het gebied van hosted e-mail en applicaties. Het afgelopen jaar is ons aantal resellers voor deze markt dan ook bijna verdubbeld", zegt Brian Garvey, country manager Benelux bij Rackspace. "Met de uitbreiding van het Email & Apps-partnerprogramma willen we onze partners de juiste tools bieden, zodat zij de kansen die er zijn maximaal kunnen benutten. Verder ondersteunen we hen bij het verder uitbouwen van hun Rackspace-activiteiten."

Investeren in partners
Rackspace investeeert in training- en marketing-resources voor partners, waaronder white-label materiaal voor marketingcampagnes dat partners zelf kunnen aanpassen aan hun huisstijl. Daarnaast hebben resellers toegang tot verkooptrainingen, educatieve webinars, marketingmateriaal en de Rackspace Fanatical Support. Garvey: "We geloven sterk in onze partnerstrategie en onze partners die al over de expertise en de netwerken beschikken om ons aanbod binnen deze markten te vertegenwoordigen. In ruil daarvoor streven wij ernaar onze partners ieder mogelijk concurrentievoordeel te bieden, inclusief kansen voor het genereren van omzet, of het nu gaat om nieuwe producten, kwalitatief marketingmateriaal of de technische ondersteuning die ze nodig hebben om succesvol te zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3292940). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.