Managed hosting door True

Fairbanks is Dell Enterprise Architecture-specialist

 

IT-dienstverlener Fairbanks heeft de certificering van Enterprise Architect binnen het Dell PartnerDirect-programma voor het jaar 2010 gehaald.

Fairbanks heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een integratiespecialist met onder andere veel kennis op het gebied van databeheer en virtualisatie. Het uitgangspunt van de organisatie is om op basis van de eigen expertise klanten te helpen hun it-ongeving stabiel en tegelijk schaalbaar te houden. De nieuwe partnerstatus is voor Fairbanks een bevestiging van zijn werk op het gebied van datamanagement en virtualisatie.


Erik Preisser, channel director Benelux bij Dell: "Fairbanks heeft zich zeer betrokken getoond om samen met ons de markt verder te ontwikkelen, in eerste instantie vanuit de DellEquallogic ip-gebaseerde san's en tegenwoordig vanuit een veel breder productportfolio. Het is voor ons een partner met veel potentie."

Ruud Harmsen, algemeen directeur Fairbanks: "Wij vinden eenvoudig it-beheer en de hoogte van de initiële investering in relatie tot de toegevoegde waarde van een oplossing erg belangrijk.  Dit zijn terugkerende componenten wanneer je over kantoorautomatisering, applicaties of systemen  spreekt. Dat was destijds een argument om met Equallogic in zee te gaan. De overname van deze partij door Dell was voor ons de bevestiging dat wij de juiste keuze gemaakt hadden. We zijn dan ook uitermate content met de huidige status in het Dell PartnerDirect-programma, maar tevens alweer druk doende om verdere stappen te zetten in de samenwerking. Daarbij richten we ons vooral op dienstverlening rond kantoorautomatisering, zoals 'het nieuwe werken' en integratie van nieuwe of bestaande omgevingen. Hierbij valt te denken aan virtualisatie-oplossingen,  migraties van SharePoint- en implementatie van Windows-omgevingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3290857). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.