Managed hosting door True

Accenture adviesdivisie voor risicomanagement

 

Accenture start een adviesdivisie voor risk management consulting. Deze ondersteunt bedrijven bij het identificeren, beheren en beperken van risico's, en helpt met de strategische inzet van risicogegevens en -informatie binnen besluitvormingsprocessen.

De turbulente economische omstandigheden zijn voor veel bedrijven aanleiding om hun risicomanagement te versterken of te herijken, aldus Accenture. De adviesdivisie helpt hen om businesskansen die samenhangen met risico's nauwkeuriger en sneller te identificeren en te evalueren. Daarnaast wil Accenture organisaties ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van risicomanagement en kijkt daarbij verder dan alleen het invullen van compliancy-eisen. Accenture heeft diepgaande markt- en proceservaring en combineert deze met ruime kennis op het gebied van datamining, risicoanalyse en systeemintegratie. Door deze combinatie van diensten beschikken klanten over de juiste informatie voor geavanceerde besluitvorming en early warning-oplossingen die potentiële bedreigingen en kansen inzichtelijk maken, zo beweert Accenture.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3275691). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.