Managed hosting door True

Mitos opent Acer Point Experience Center

 

Op zaterdag 6 maart opent Acer het eerste Acer Point Experience Center (APEC) in Nederland bij Mitos PC System in Utrecht.

APEC is een aan Acer gewijd shopconcept voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers, waar alle recente Acer-roducten getoond en gedemonstreerd worden. Het eerste APEC is gevestigd in het nieuwe winkelpand van Mitos PC System in Hoog-Catharijne (Utrecht). In de nieuwe PC-winkel kunnen zakelijke PC-gebruikers en consumenten terecht voor de nieuwste Acer producten, van desktop PC's, notebooks, netbooks, LCD-beeldschermen tot smartphones.

De feestelijke opening werd in aanwezigheid van vele klanten en relaties door Acer en Mitos PC System samen verricht. Diane Sestig, Marcom Manager Benelux van Acer: "We zijn erg blij dat we samen met Mitos PC System het eerste Acer Point Experience Center hier in Utrecht Hoog Catharijne hebben gerealiseerd. APEC is een nieuw ‘shop-in-shop' concept van Acer, dat zich naast een compleet aanbod van de meest actuele Acer producten onderscheidt door een hoog kennisniveau en optimale service en ondersteuning van zowel consumenten als zakelijke klanten. De samenwerking met Mitos PC System en deze perfecte locatie in het winkelhart van Nederland geven ons alle vertrouwen in een succesvolle start van deze nieuwe APEC winkelformule."

Voor Mitos PC System is dit de eerste vestiging in Utrecht, vertelt directeur Mithat Yigitdol. "Mitos PC System is al 15 jaar actief in de computerbranche en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een groeiende capaciteit en kwaliteit. Inmiddels is Mitos hoofdleverancier van het midden- en kleinbedrijf, instellingen, scholen en universiteiten in de regio Wageningen, waar ons hoofdkantoor en trainingscentrum zijn gevestigd. Met de nieuwe vestiging op deze centrale locatie in Utrecht en de samenwerking met Acer kunnen we onze kennis en expertise nu ook beschikbaar maken voor PC-gebruikers in deze regio."

Ook een andere resellers, Libra Service Automatisering, richt binnenkort in zijn winkel een APEC in.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3275420). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.