Managed hosting door True

Bell Micro NL deed goede zaken in 2009

 

Bell Micro Nederland heeft in 2009 de grootste omzet uit zijn geschiedenis gehaald: 107 miljoen euro.

De magische grens van 100 miljoen euro omzet is in 2009 overschreden, aldus country manager Huib Klaassens. In totaal werd er 107 miljoen euro omzet gehaald in 2009. Bell Micro Nederland groeide in 2009 met 11 procent vergeleken met 2008. Klaassens bedankt zijn medewerkers voor hun inzet tijdens een pittig jaar, waarin toch groei werd gehaald. 

Zo groeide de Symantec-omzet met 47 procent naar 10,4 miljoen euro en het aandeel NetApp met 153 procent. Door een partnership met een grote reseller van Sun werd er 5 miljoen euro omzet binnengehaald. De commercial en industrial business groeide met 24 percent naar 12,1 miljoen euro.

Bell Micro is in Nederland sinds 2001 actief, toen het TTP (Touch The Progress) overnam. Er werken nu rond veertig mensen die gespecialiseerd zijn in storage, servers, software en services. Rond 500 resellers kopen in bij Bell Micro. Dat gaat onder andere om producten van Symantec, NetApp, Sun Microsystems, Microsoft, IBM en HP. Klaassens verwacht dat meer resellers en leveranciers met zijn team in Nederland willen samenwerken door de aanwezige kennis en klantenservice.

Ook in 2010 verwacht Bell Micro goede zaken te doen. Zo wil de distributeur zijn softwaretak sterker laten groeien. Naast Symantec en Microsoft moet er meer IBM-en Oracle/Sun-software worden verkocht. Verder verwacht Bell Micro een groei rond producten voor digital signage en security en wil het bedrijf resellers helpen bij solution selling.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3270828). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.