Managed hosting door True

Aranea Consult neemt Droog Interim over

 

Droog Interim en Aranea Consult hebben besloten de krachten te bundelen en alle activiteiten van Droog Interim onder te brengen bij Aranea.

Arjen Droog zal als Interim Manager en adviseur actief worden. "Ik kijk er naar uit om met de professionals van Aranea te werken aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. Aranea heeft ambitieuze groeiplannen, waar ik mij goed in kan vinden en een grote bijdrage aan wil leveren." aldus Arjen Droog. Robbert Vriens van Aranea reageert: "Een sterke organisatie bouw je met sterke individuen. Door de krachten te bundelen ontstaan mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te zijn".

Voor de huidige klanten en relaties van Droog Interim verandert er, behalve het verdwijnen van de naam 'Droog Interim', niet veel. De dienstverlening zoals Droog Interim die leverde zal op de zelfde manier vanuit Aranea worden gecontinueerd.

Aranea Consult is een onafhankelijke advies en project management organisatie met een sterke focus op technische architecturen, informatie architecturen, service management, verander management en interim management. Al sinds haar oprichting in 1991 is Aranea Consult actief voor gerenommeerde opdrachtgevers uit de Top500 alsook de overheid, de zorg en het onderwijs.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3270440). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!