Managed hosting door True

Allasso benoemt Eduard Meelhuysen tot general manager

 

Netwerk- en beveiligingsdistributeur Allasso heeft Eduard Meelhuysen benoemd tot general manager Benelux.

In zijn nieuwe functie draagt Meelhuysen de verantwoordelijkheid voor ‘een behoorlijke groei in omzet en naamsbekendheid’ van Allasso. Ook onderhoudt en verdiept Meelhuysen contacten met partners en leveranciers. Hij neemt tevens de internationale contacten met Allasso Europa voor zijn rekening.
Hiervoor was Meelhuysen sales manager bij Allasso. Voor zijn indiensttreding bij Allasso werkte Eduard Meelhuysen als algemeen directeur bij Eye-Sec, zijn eigen distributiebedrijf op het gebied van netwerkbeveiliging. Daarvoor werkte hij als commercieel manager bij IP-Com, een reseller van infrastructuuroplossingen, IP-telefonie en beveiliging.
Meelhuysen gaat zich naar eigen zeggen bezig houden met ‘het uitbreiden van het partnernetwerk en de optimale ondersteuning van bestaande partners bij het uitvoeren van hun bedrijfsactiviteiten. Ook zijn er plannen om in de komende periode ons productportfolio te verbreden en te verdiepen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/325785). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.