Managed hosting door True

Samenwerking Hanka Kantoormachines en Digipro

 

Samenwerken

Vanaf heden zijn Hanka Kantoormachines en Digipro International een samenwerking aangegaan op het gebied van Develop machines. De samenwerking zal als Develop partner geheel Zuid Nederland bestrijken.

Hanka Kantoormachines heeft al een 35 jaar ervaring op het gebied van verkoop/ service van Olivetti kantoormachines. Digipro International is 5 jaar actief op het gebied van verkoop/ service van Kyocera, Ricoh en Xerox kantoormachines. Door de samenwerking tussen Hanka en Digipro ontstaat er een organisatie die nog beter op de wensen van de kantoorvakhandel en eindgebruiker kan inspelen, aldus de twee parners. Zowel Hanka als Digipro hebben als uitgangspunt het leveren van service en apparatuur. Door de samenwerking is er nog meer specialisme op het gebied ontstaan van complete netwerken tot alles over printen - kopiëren - scannen - faxen.

De samenwerking tussen beiden bedrijven heeft als doel om de producten van Develop in het zuiden van Nederland onder de aandacht te brengen. 

Develop
Develop is een onderdeel van Konica Minolta met een vestiging in Tilburg. Develop heeft een compleet assortiment aan printers, multifunctionals en production printers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3253427). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.