Managed hosting door True

Fusie Ex'ovision en Qconferencing

 

Ex'ovision en Qconferencing zijn gefuseerd. De nieuwe organisatie, die als handelsnaam Qconferencing zal voeren, bundelt expertise op het gebied van videocommunicatie.

Naast de recente overname van Talk&Vision door KPN ontstaat er door deze fusie een tweede grote aanbieder van complete videocommunicatie-oplossingen voor de Nederlandse en Europese markt.

Door de sterk toenemende vraag naar effectief werken op afstand en de behoefte het reizen te verminderen groeit de markt voor videocommunicatie  onstuimig. De nieuwe organisatie implementeert complete video-oplossingen voor zowel internationaal opererende bedrijven als voor organisaties en bedrijven met meerdere vestigingen binnen Nederland. Het portfolio omvat merken als LifeSize, Polycom en Vidyo en het door Ex'ovision zelf ontwikkelde produkt de Eye Catcher. De nieuwe organisatie heeft de kennis in huis om maatwerk te leveren en videocommunicatie te integreren in de AV- en IT-omgeving van zijn klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3248816). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.