Managed hosting door True

Atos Origin IT-partner Holland Heineken House

 

Atos Origin is opnieuw geselecteerd als IT-partner van Holland Heineken House tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver.

Na een succesvolle samenwerking in Beijing neemt Atos Origin voor het eerst tijdens de Olympische Winterspelen de IT en het telefoonverkeer van het Holland Heineken House voor haar rekening. Bovendien is de dienstverlening uitgebreid met de levering van het Commentator Information System en met IP-telefonie.

Bijzonder aan het project is dat het in een recordtijd wordt gerealiseerd. Atos Origin heeft in totaal twee weken om het Holland Heineken House om te bouwen tot een communicatiecentrum. De IT-infrastructuur omvat onder meer de inrichting van een mediacentrum, de IT-inrichting van de kantoren van NOC*NSF, alsmede de benodigde verbindingen voor betalingssystemen en de voorzieningen voor de vergaderruimten van Holland Heineken House. Onder andere RTL en Radio 538 - die vanuit Holland Heineken House het ochtendprogramma ‘Evers Staat Op' verzorgt - maken gebruik van de telecommunicatielijnen van Atos Origin. Bovendien krijgen mediagebruikers, evenals het publiek beschikking over speciale high speed-internetlijnen. Medewerkers van Atos Origin werken nauw samen met Canadese partners om dit project te realiseren. Het project wordt sinds 26 januari 2010 opgebouwd en is op 3 maart weer afgerond.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3246956). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.