Managed hosting door True

AFM kiest voor Scholten Awater

 

AFM heeft een raamovereenkomst gesloten met Scholten Awater voor de levering van standaard hardware en de daarbij behorende dienstverlening. Het contract heeft een geraamde waarde voor het eerste jaar van 600.000 euro.

De AFM (Autoriteit Financiële Markten) bevordert eerlijke en transparante financiële markten. AFM is de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Haar streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

Scholten Awater was al één van de drie leveranciers bij AFM en is na het winnen van deze Europese Aanbesteding de enige leverancier voor beide percelen. De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt twee jaar met een optionele verlenging van tweemaal een jaar. Het te leveren assortiment van de twee percelen bestaat uit Desktop hardware, inclusief accessoires(perceel 1) en Netwerk hardware, inclusief servers(perceel 2).

Theo Willems, Algemeen Directeur Scholten Awater: 'Wij zijn bijzonder trots om AFM, in alle opzichten een ware autoriteit in Nederland, als single supplier op het breedste spectrum van hardwareoplossingen te mogen bedienen. AFM is van huis uit scherper op de markt in het algemeen en in het zaken doen in het bijzonder. Scholten Awater bedient al grote namen in centrale overheid, maar hierbinnen is AFM voor SA werkelijk een geweldige referentie. Een klant waarvan we bovendien in vele opzichten heel veel kunnen leren. We zien dan ook enorm uit naar het invulling geven aan dit meerjarig partnership met AFM.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3242407). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.