Managed hosting door True

StartReady sluit partnership met Sywan

 

StartReady, leverancier van op Microsoft-technologie gebaseerde appliances wordt partner van Sywan, leverancier van oplossingen en diensten voor het ontwerp, beheer, optimalisatie en ondersteuning van Microsoft ICT-omgevingen.

Gezamenlijk zullen beide partijen eenvoudig te implementeren en betaalbare Unified Communications-oplossingen gaan bieden, zodat middelgrote bedrijven snel kunnen profiteren van de voordelen van 'Het Nieuwe Werken'.

De professionele technisch specialisten van Sywan zullen de appliances voor Unified Communications gaan implementeren. Door de korte implementatietijd kunnen Sywan klanten flink besparen op hun implementatiekosten, zo menen de partners. Verder kan de functionaliteit van de oplossing per klant worden aangepast en hebben klanten één aanspreekpunt voor hun gehele ICT-omgeving én hun Office Communications Server (OCS) hard- en software.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3238634). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.