Managed hosting door True

Logix Nederland wordt Arrow ECS

 

Value-added distributeur Logix Nederland wijzigt zijn naam met ingang van 31 januari in Arrow Enterprise Computing Solutions. Logix maakt al sinds juli 2008 deel uit van het wereldwijde Arrow ECS-netwerk van distributeurs. Arrow ECS is een bedrijfsonderdeel van Arrow Electronics.

Bart van Rheenen, managing director Benelux van Arrow ECS, meldt dat alleen de naam van Logix Nederland verandert. De Nederlandse organisatie zal zich blijven onderscheiden door lokale expertise, ondersteuning en specialisatie, toegesneden op de wensen van de resellers en leveranciers in de markt. Arrow ECS wil hiermee zijn waardepropositie naar het professionele ict-resellerkanaal complementeren.

Logix Nederland is een it-distributeur, gespecialiseerd in het leveren van enterprise-class oplossingen en diensten die zijn gericht op servers, dataopslag, netwerkbeveiliging, (remote) access-oplossingen en professionele software, alsmede virtualisatie- en consolidatie-oplossingen. Logix Nederland is al meer dan vijf jaar actief in de it-branche en ondersteunt resellers in het hele traject, vanaf het eerste consult, de planning en het ontwerp tot en met de ontwikkeling en implementatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3237909). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.