Managed hosting door True

MAX ICT breidt assortiment uit met ECOservers

 

MAX ICT, de online webspecialist, en ECOserver, de innovatieve leverancier van energiezuinige servers, zijn een nauwe samenwerking aangegaan. MAX ICT biedt vanaf heden de ECOserver modellen aan via de webshop, www.maxict.nl.

ECOserver's vlaggeschip is het model EHA. Dit model is ontwikkeld op basis van een ‘out-of-the box' concept, waarbij vier onafhankelijk werkende servers in een 19 inch behuizing van slecht 1U hoogte zijn geplaatst. Door het gebruik van betrouwbare energiezuinige componenten wordt een besparing van 70% op energiekosten gerealiseerd.

Ook levert ECOserver servers voor het MKB waarvan een aantal modellen het ENERGY STAR label draagt. "Via MAX ICT maken we ECOserver binnen ons huidige serverportfolio beschikbaar middels ons online verkoopkanaal. Voor onze klanten is dit een slimme combinatie tussen forse energiebesparing en schaalbaarheid met een duidelijk oog voor reductie van vaste terugkerende kosten waarbij de kwaliteit is gewaarborgd. De ervaring en expertise van MAX ICT betekent voor ECOserver dat de kwaliteit en kennis gewaarborgd is en dat korte lijnen tussen producent en eindgebruikers behouden blijft", aldus Jack Hamelink, ECOserver Distribution Manager EMEA.  Voor meer informatie over ECOserver energiezuinige servers kijk op: www.maxict.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3237733). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.