Managed hosting door True

SLTN is IBM Dynamic Infrastructure partner

 

Systeem integrator SLTN heeft de status van IBM Specialty 'Elite' behaald voor het Dynamic Infrastructure Programma. Door dit programma zijn Business Partners optimaal in staat de IBM Smarter Planet strategie uit te dragen.

Deze strategie helpt bedrijven hun service te verhogen en kosten te besparen waarbij tegelijkertijd een groei gerealiseerd kan worden. "De vraag naar een dynamische infrastructuur vergt een vernieuwde denkwijze. Het gaat niet alleen meer om robuuste technologie maar vooral om kostenbesparingen, bewust omgaan met energie, compliancy en flexibiliteit" aldus Eugène Tuijnman, ceo SLTN. "Door het behalen van deze Elite status erkent IBM het vermogen van SLTN om juist deze denkwijze te positioneren bij onze relaties".

SLTN is de eerste IBM business partner in de Benelux en Zuid West EMEA die de certificering voor de Elite status heeft behaald. Slechts tien business partners wereldwijd hebben deze Elite status. Om de hoogst haalbare status van Elite partner te bereiken heeft SLTN zware certificerings trajecten moeten doorlopen, verdeeld over diverse technologische datacenter disciplines.

"De Elite status benadrukt de competentie van SLTN om te voorzien in een oplossingsgerichte aanpak naar de markt" aldus Eugène Tuijnman. "De primaire focus gebieden van IBM voor het Dynamic Infrastructure Specialty Programma waaronder service management, cloud computing en virtualisatie sluiten naadloos aan bij de diensten die SLTN levert aan haar klanten. SLTN is verheugd om erkend te worden met deze prestigieuze status".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3236480). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.