Managed hosting door True

ASI Ability Software blijft beschikbaar

 

ASI Business Software blijft beschikbaar bij distributeur Qwerty, ook na het faillisement van het Nederlandse onafhankelijke agentschap ASI Business Software BV.

ASI Business Software BV bood een uitgebreide range van software producten voor zowel thuisgebruikers als voor het MKB. Deze werden onder andere gedistribueerd door Actebis en Qwerty.

Het faillisement geldt echter uitsluitend voor het Nederlandse onafhankelijke agentschap. ASI Ability Software (ASI Business Software BV) opereerde als volledig onafhankelijke Benelux agent voor Ability Software International. Ability Software International maakt onderdeel uit van de Engelse multinational Formjet plc en is al sinds 1985 actief op de softwaremarkt.

Formjet benadrukt dat dit geen enkele invloed heeft op de internationale business, die juist zeer florerend is en een grote groei doormaakt. Qwerty continueert dan ook zijn inspanningen om met name van de Nederlandstalige pakketten een succes te maken, zoals bij de onderstaande links valt te lezen.

Zie ook http://www.asiinnovations.com/  en http://www.formjetplc.com/  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3228578). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!