Managed hosting door True

Exact haalt merknaam Grote Beer van de markt

 

Exact heeft besloten om de handelsnaam Grote Beer Software en het merk Grote Beer in 2010 van de markt te halen.

De softwareleverancier schrapt de afzonderlijke naamsvoering van het in 1994 overgenomen softwarebedrijf omdat zowel op organisatorisch- als op productniveau geen onderscheid meer gemaakt wordt tussen Exact en Grote Beer. De website van Grote Beer wordt geïntegreerd met de website van Exact Software.

Het in 1979 opgerichte Grote Beer is een van de eerste softwareleveranciers die gestandaardiseerde bedrijfssoftware introduceerde op de Nederlandse markt. Het bedrijf leverde software voor bedrijfsprocesbeheer in het mkb. Eduard Hagens, Rinus Dekker, Arco van Nieuwland, Paul van Keep, Paul Fijling en Leo Schonk die in 1984 Exact Software startte, waren tijdens hun studie als freelancer begonnen bij Grote Beer. Toen die sofwareleverancier zijn freelancers eruit gooide, besloot het zestal om een eigen bedrijf op te richten. Dat werd Exact Software.

In maart en april 2010 organiseert de softwareleverancier informatiesessies voor Grote Beer-klanten. Daar krijgen zij de gelegenheid vragen te stellen en feedback te geven over de naamswijziging.

Exact Synergy

Grote Beer de ontwikkelaar van Exact Synergy, dat is software voor het beheer van document- en werkstromen. Het gaat om software voor financiële administratie, voorraadadministratie, salarisverwerking en productie. De software integreert met de Microsoft SQL 2005 database.

Exact wil niet zeggen hoeveel klanten software gebruiken die oorspronkelijk uit de koker van Grote Beer komt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3226985). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.