Managed hosting door True

eXpertise-IT is Data Domainpartner

 

eXpertise-IT treedt als Data Domainpartner toe tot het Velocity Partner Programma van EMC. Als grote Data Domainpartner gaat eXpertise-IT allereerst de Velocity Specialty Back-up & Recovery voeren.

"Als Data Domainpartner maakten we vorig jaar een onzekere periode mee. Daarop volgde het goede nieuws dat EMC de overnamestrijd had gewonnen", aldus Hendrika Vreugdenhil, eigenaar van eXpertise-IT. "Na enkele oriënterende gesprekken bleek dat toetreden tot het Velocity Partner Programma van EMC een logische en goede keus zou zijn. Zowel qua visie als qua betrokkenheid sluiten we goed op elkaar aan. Daarnaast biedt EMC een uitgebreid portfolio van kwalitatief hoogstaande producten aan."

Michel Schrok, channel manager EMC Nederland, vult aan: "eXpertise-IT is een van de grotere Data Domainpartners in Nederland, daarnaast leveren ze als een van de weinige directe support aan klanten en investeren ze veel in kennis en expertise. We zijn dan ook erg blij dat we eXpertise-IT als Velocity partner mogen verwelkomen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3223133). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.