Managed hosting door True

Hyperion Alliance Partner van Bearingpoint

 

Hyperion is door BearingPoint benoemd tot Strategic Partner. Hyperion is daarmee één van de zeven bedrijven die deze hoogste alliantiestatus hebben bereikt.

System integrator BearingPoint zet de software voor het beheren van bedrijfsprestaties van Hyperion in als basis voor een reeks door BearingPoint ontwikkelde bedrijfsoplossingen. ‘Oplossingen die alleen de huidige bedrijfsproblemen aanpakken zijn niet voldoende om klanten de waarde te bieden die zij verwachten,’ zegt Perry Keating, senior Vice President van BearingPoint Enterprise Solutions. ‘Ook een visie op het oplossen van toekomstige problemen mag niet ontbreken. BearingPoint en Hyperion bieden gezamenlijk klanten ondersteuning bij het vertalen van hun strategische doelstellingen in praktische en meetbare doelen voor de hele onderneming, op zowel strategisch als operationeel niveau.’
Hyperion maakt bovendien bekend twee nieuwe topmannen te hebben aangesteld. Jeffrey Rodek neemt de functie van voorzitter van de Raad van Bestuur op zich en Godfrey Sullivan is benoemd tot president en CEO. Rodek kwam in 1999 bij Hyperion in dienst als chairman en CEO. In zijn nieuwe positie van executive chairman wordt hij verantwoordelijk voor het functioneren van de raad van bestuur. Daarnaast zal hij, in een adviserende rol, nauw blijven samenwerken met Sullivan en de andere leden van het management team. Sullivan kwam in oktober 2001 bij Hyperion in dienst als president en Chief Operating Officer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/322081). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.