Managed hosting door True

Alcadis distribueert Devolo AVmini

 

De adapter devolo AVmini is vanaf heden via distributeur Alcadis IP Solutions te bestellen. Tevens wordt dit product besproken in het gratis WiFi instapseminar die Alcadis IP Solutions op donderdag 21 januari organiseert.

Productcoach Carlos Hovel van Alcadis IP Solutions is zeer te spreken over het nieuwe product:  "HDTV-streaming of VoIP-telefonie vereisen een storingvrije gegevensdoorvoer - zonder ergerlijke vertragingen. Bij kritiek dataverkeer voert de `Quality of Service`-functie een automatische priorisering van spraak- of video gegevens in vergelijking met andere toepassingen uit. Zo kunnen realtime toepassingen zonder storingen overgedragen worden. Ook als meerdere toestellen tegelijk in het netwerk met telkens verschillende toepassingen gebruikt worden."

De nieuwe aanbiedingen op het internet, zoals `Triple Play Service` met diensten, zoals internet televisie, Video-on-Demand, VoIP telefonie
alsook snel internet met grote data hoeveelheden vereisen een hogere bandbreedte. De nieuwe devolo dLAN 200 AV adapter biedt hoge prestaties met eenvoudige Plug-and-Play-netwerkverbinding:

De AVmini is in tegenstelling tot de voorganger, de Aveasy, een stuk kleiner en lichter. Daarnaast is het stroom gebruik gereduceerd, hier door speelt devolo in op de vraag naar stroom besparende producten. Tevens is de doorvoer snelheid van de AVmini gelijk aan die van de AVeasy, het maakt de unit uitermate geschikt voor diensten zoals triple play.

De devolo AVmini is vanaf heden via http://www.alcadis.nl te bestellen.
Tevens wordt dit product besproken in het gratis WiFi instapseminar die Alcadis IP Solutions op donderdag 21 januari organiseert. Aanmelden voor dit seminar verloopt tevens via bovenstaande website.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3218389). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.