Managed hosting door True

OKI en Heineken gaan partnerschap aan

 

OKI Nederland en Heineken Brouwerijen hebben tijdens de Horecava vakbeurs in RAI Amsterdam een bijzonder partnerschap bezegeld. OKI is voortaan exclusief printing partner in het StarBusiness loyaliteitsprogramma van Heineken Brouwerijen.

De komende twee jaar kunnen de vijfentwintigduizend klanten en relaties van Heineken Brouwerijen die deelnemen aan dit bijzondere spaarprogramma, punten sparen en deze aan OKI printers besteden.  "Op deze manier komt OKI in contact met zeer specifieke groepen gebruikers, zoals restaurants, bars en sportverenigingen", zegt Frank Akihary, managing director van OKI Benelux. Er zijn complete OKI horecapakketten beschikbaar, die bestaan uit een printer, de verbruiksmaterialen, speciale media en verkoopbevorderende POS-materialen. Daarbij biedt OKI geavanceerde printers die geschikt zijn voor de vervaardiging van ondermeer menukaarten, tafeltentjes, visitekaartjes, bannieren, etc. De eerste twee horecabedrijven die reeds beschikken over een compleet OKI-pakket zijn: De Harbour Club in Scheveningen en Hart van Brabant in Den Bosch.

Akihary: "Gebruikers in de horeca hebben behoefte aan speciaal drukwerk, echter altijd in kleine oplagen. Voor hen is de gang naar de drukker kostbaar; met OKI printers kan men eenvoudig zelf aan de slag en het kwaliteitsdrukwerk in huis vervaardigen."

Marc Tromer van Heineken Brouwerijen zegt blij te zijn met OKI als nieuwe partner in het StarBusiness loyaliteitsprogramma: "Wat OKI op het terrein van printing te bieden heeft, sluit naadloos aan bij de behoefte van de deelnemers in ons programma. Naast dat de deelnemers profiteren van een aantrekkelijk inkoopvoordeel, beschikken zij met het OKI horeca printingpakket tevens over een oplossing die hen de nodige flexibiliteit verschaft en onafhankelijk maakt van dure drukkerijen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3218332). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.