Managed hosting door True

Progress Software neemt BPM-speler Savvion over

 

Progress Software, softwareleverancier die ondernemingen in staat stelt om direct te reageren op veranderende omstandigheden, maakt tijdens zijn conferentie over Global Field Operations de overname van Savvion bekend.

Savvion is een beursgenoteerde business enterprise software-onderneming die gevestigd is in Santa Clara, Californië. De overnamesom bedraagt $49 miljoen, na aftrek van verworven liquide middelen.

Savvion is een leverancier van Business Process Management (BPM)-technologie met 15 jaar marktervaring. Het bedrijf levert een uitgebreide, standards-based BPM-suite die meer dan 300 topbedrijven wereldwijd, inclusief 24 van de Fortune 100-lijst, helpt om hun kritieke bedrijfsprocessen te automatiseren en continu te verbeteren.

De combinatie van Progress Software's Business Event Processing (BEP), Business Transaction Assurance (BTA) en integratie-portfolio met de Savvion BPM-suite zorgt ervoor dat bedrijven het hoogste niveau van operational responsiveness bereiken, zo meent Progress.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3215787). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.