Managed hosting door True

Scholengroep Spinoza kiest voor Scholten Awater

 

Scholengroep Spinoza heeft een raamovereenkomst gesloten met Scholten Awater voor het leveren van ICT apparatuur. Het contract heeft een geraamde waarde van 2,3 miljoen euro.

Scholengroep Spinoza is een onderwijsorganisatie die bestaat uit 4 scholen verspreid over 8 locaties en een ondersteunend administratief bureau. In totaal volgen ongeveer 5400 leerlingen er onderwijs en werken er ongeveer 600 personeelsleden.

De raamovereenkomst heeft een looptijd van een jaar met een optie tot verlenging van drie maal één jaar. Scholten Awater is als wederverkoper geselecteerd na een Europese Aanbesteding. Het te leveren assortiment bestaat uit laptops, desktops, monitoren en printers. Theo Willems, Algemeen Directeur Scholten Awater: "Scholten Awater is heel blij met weer een nieuwe scholengroep aan boord. Onze positie in de educatiemark blijft maar groeien, waarmee onze kennis en kunde groeit. We bedienen nu vele universiteiten, hogescholen en grote scholengroepen. Het feit dat ook Spinoza ons nu gunt, is een bevestiging van het succes van onze koers. We gaan ook voor deze belangrijke klant weer enorm ons best doen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3212832). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.