Managed hosting door True

Tech Data distribueert Thermaltake

 

Per 1 december 2009 zijn Thermaltake Europe en Tech Data Nederland een strategisch partnerschap met elkaar aangegaan. Thermaltake, leverancier van computercomponenten en -accessoires (vooral gericht op gamers en doe-het-zelf) ziet in Tech Data de perfecte partner om haar specifieke doelgroepen te benaderen.

"Tech Data is als componentenspecialist én als broadliner de juiste distributeur om onze high-end producten breed in de markt te zetten. Resellers weten Tech Data te vinden en via Tech Data bereiken wij de resellers nu nog beter", aldus Edgar Crespin, Business Development Manager bij Thermaltake Europe. "Het productportfolio van Thermaltake vormt een goede aanvulling op het componenten-aanbod van Tech Data," zegt Stephen van de Meerakker, Program Marketing Manager van Tech Data. "Hiermee zijn wij in staat ons assortiment nog completer aan te bieden richting het grote aantal resellers welke wij bedienen vanuit een broadline-perspectief. Bovendien kunnen er door de resellers prima marges worden gemaakt op de producten van Thermaltake."

Kwaliteit, prestatie, betrouwbaarheid en innovatie staan hoog in het vaandel bij Thermaltake. Dat is terug te zien in alle componenten die het bedrijf produceert: behuizingen, voedingen, ventilatoren en overige computer-accessoires. Tech Data heeft inmiddels meer dan veertig Thermaltake-producten in haar assortiment en dit aantal breidt zich uit. Thermaltake richt zich vooral op gamers en DIY (doe-het-zelf).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3207765). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.