Managed hosting door True

NetSourcing en Leones gaan verder onder één naam

 

Bijna een half jaar na het bekend maken van de strategische samenwerking tussen NetSourcing en Leones, is bekend gemaakt dat vanaf 1 januari 2010 NetSourcing en Leones de gezamenlijke expertise gaan aanbieden onder één naam; NetSourcing.

De nieuwe organisatie bestaat uit ruim honderd ICT professionals. Sinds de samenwerkingsovereenkomst begin juni zijn NetSourcing en Leones meer actief in de zorgmarkt en zijn zij verder gegaan als één opererend bedrijf. Hierbij is er een organisatie ontstaan die voor haar klanten een full-service dienstverlener kan zijn. Managed services op basis van het "SaaS-concept", bouwen van Datacenters en Business Solutions op basis van Sharepoint en .Net zijn de drie elkaar aanvullende concepten.

NetSourcing heeft 64 zorginstellingen als klant welke gezamenlijk meer dan 20.000 werkplekken in gebruik hebben. Daarnaast beheren we meer dan 1.400.000 digitale kinderdossiers en voorzien wij inmiddels 74 gemeentes van het virtuele Centrum voor Jeugd en Gezin. Om ook naar buiten toe als één opererend bedrijf te communiceren is er besloten om verder te gaan onder één naam. Dit betekent dat vanaf 1 januari 2010 de naam Leones zal verdwijnen en in al haar uitingen wordt vervangen door de naam NetSourcing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3207546). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.