Managed hosting door True

ETC Pluz opent Enterprise Solutions Centre voor IBM

 

ICT-distributeur ETC Pluz heeft gisteren zijn Enterprise Solutions Centre (ESC) geopend voor IBM. Vorige week was er al een kick-off met HP.

Het ESC van ETC Pluz is een geavanceerd centrum waarin ICT-technologie van diverse gerenommeerde merken bij elkaar is gebracht. Het ESC biedt hiermee een podium waar resellers, system integrators, consultants en implementatiepartners hun klanten conceptuele totaaloplossingen live kunnen laten zien en demonstreren. In het Enterprise Solutions Centre bevindt zich een veelheid aan werkende server-, storage en netwerkoplossingen, gecombineerd met managementsoftware. De reseller kan daarmee in een beheerde, multivendor ICT-omgeving de theorie van business cases voor de eindgebruiker inzichtelijk maken en live tonen.

In de ICT-markt verschuift het accent van het leveren van producten naar het leveren van kennis. De klant verwacht van de reseller een goed doortimmerde business case, waarin die kennis en expertise is gecombineerd met hardware, software en service tot een passende en goed werkende ICT-oplossing. Het Enterprise Solutions Centre van ETC Pluz biedt de reseller alle faciliteiten om die kennis te etaleren en zijn toegevoegde waarde te demonstreren. In het ESC zijn de belangrijkste operating systems van bestaande platforms en de nieuwste technologieën geïntegreerd met tal van softwareoplossingen. Dat maakt het mogelijk klantsituaties vanuit een conceptuele benadering realistisch in beeld te brengen in een beheerde omgeving.

Wout Isbouts, algemeen directeur van ETC Pluz: 'We zijn er trots op dit unieke Enterprise Solutions Centre als belangrijke toegevoegde waarde aan onze resellers te kunnen aanbieden. ETC Pluz is dan ook zeer verheugd met de ondersteuning van vooraanstaande ICT-leveranciers, zoals APC, Citrix, HP, IBM Hardware en Software en VMware, die een belangrijke inbreng hebben gehad bij de totstandkoming van het ESC.'

Het Enterprise Solutions Centre zal tevens fungeren als een compleet ingerichte locatie voor trainingen, opleidingen, workshops en klantendagen. De reseller kan klanten en eigen medewerkers ontvangen in een professionele ambiance, waarin alle tools en faciliteiten voorhanden zijn. Gecertificeerde medewerkers van ETC Pluz kunnen daarbij alle gewenste ondersteuning geven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/320105). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.