Managed hosting door True

Fujitsu zoekt meer Imaging Partners

 

Fujitsu Scanners ziet genoeg kansen om samen met zijn resellers scanning oplossingen te verkopen in diverse verticale markten. Daarom is het op zoek naar meer Imaging Partners. Fujitsu staat op 21 januari 2010 met een stand op het Tech Data Event in Nieuwegein waar resellers voor vragen terecht kunnen.

Fujitsu Scanners is op zoek naar meer Imaging Partners. Dit zegt Dirk Devogelaere, de country manager van Fujitsu Scanners Benelux. Volgens hem is de vraag naar scanners voor het opslaan van data en document management groot genoeg waar resellers op kunnen inspelen. Speciaal voor resellers is het Imaging Channel Program opgezet om hen te helpen groeien in de scanner business. Dit is een community van distributeurs (Avnet, Kofax en Tech Data), solution providers, isv's, resellers en klanten. Zij leveren een breed scala aan Fujitsu Scanning oplossingen.

Er zijn 21 verschillende producten beschikbaar. Zo levert Avnet aan resellers speciale oplossingen voor document management. Voor de volume markt zijn scanners zoals de ScanSnap S1500 deluxe of S300 interresant, waarmee snel een virtuele mappenkaart kan worden gemaakt. Voor verticale markten zijn weer andere scanning producten beschikbaar, zoals voor banken, de zorgsector en de overheid.

Fujitsu Scanners staat op 21 januari 2010 met een stand op het Tech Data Event in Nieuwegein waar resellers voor vragen terecht kunnen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3199373). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.