Managed hosting door True

Holland Heineken House Vancouver krijgt ip-camera's

 

CNI Europe gaat het Holland Heineken House tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver, Canada, beveiligen met Mobotix camera's. Die keuze was voor Proseco, de Group Security Organisatie van Heineken, een logisch vervolg op de positieve ervaringen met deze intelligente IP-camera's in Beijing.

Het Holland Heineken House is een gezamenlijk initiatief van NOC*NSF en Heineken, Nederland sinds de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona. Op 11 februari 2010 opent het Holland Heineken House in Vancouver voor de tiende maal op rij haar deuren als vaste thuisbasis voor de Nederlandse sporters, hun familieleden, vrienden, supporters, vertegenwoordigers van de (internationale) pers en andere bezoekers. Sinds de positieve ervaringen met Mobotix tijdens de Olympische Spelen in Beijing, heeft Proseco deze IP-camera's o.a. ook toegepast in Heineken the City en Heineken Experience in Amsterdam.

De camera's voor het Holland Heineken House in Vancouver worden geleverd, geïnstalleerd en op afstand ondersteund door Mobotix distributeur CNI Europe. "Wij waarderen het vertrouwen dat Heineken en Proseco in ons stellen door CNI Europe en Mobotix opnieuw te selecteren voor dit Olympische project", zegt Aart Beukers, directeur van CNI Europe. "Vooral de hemisferische beeldtechnologie van Mobotix komt in het Holland Heineken House uitstekend tot zijn recht".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3197658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.