Managed hosting door True

PwC treedt toe tot HP Agility Alliance

 

Adviesbureau PricewaterhouseCoopers (PwC) sluit zich aan bij de HP Agility Alliance. Dat is het samenwerkingsverband dat in 2004 werd opgericht door EDS, de dienstverlener die in 2008 werd ingelijfd bij HP. In de alliantie ontwikkelen en verkopen enkele internationale ict-bedrijven, zoals Cisco, Oracle en Microsoft, gezamenlijke projecten. De toevoeging van PwC helpt klanten van HP hun bedrijfsprocessen te verbeteren en een groter rendement op ict-investeringen te behalen.

Het is de eerste uitbreiding van het samenwerkingsverband sinds HP ict-dienstverlener EDS overnam. Dat de alliantie ook na deze overname is voortgezet na de, is niet vanzelfsprekend. Onder de deelnemende leden bevinden zich namelijk enkele belangrijke concurrenten van HP, zoals Cisco, EMC en Sun Microsystems. Dat is echter geen reden om er een punt achter te zetten, vertelde de woordvoerder van HP begin 2009. 'We blijven ons committeren aan een multi-vendor benadering.'


Bedrijfstransformatie

HP en PricewaterhouseCoopers gaan diensten bieden op het gebied van bedrijfstransformatie, waarbij klanten worden geadviseerd over innovatie en het optimaliseren van hun werkzaamheden. Zo geven ze raad over de implementatie en beheren van software voor enterprise resource planning (erp), over de ontwikkeling van business cases en ict-strategie en over governance, risk en compliance.

EDS heet sinds september 2009 officieel HP Enterprise Services en is onderdeel van HP's nieuwe dienstendivisie Enterprise Business.

Agility Alliance
Onder de naam Agility Alliance ging dienstverlener EDS in 2004 een samenwerkingsverband aan met de grote spelers Cisco, EMC, Dell, Microsoft, Oracle, SAP, Sun Microsystems, Symantec en Xerox. De alliantie heeft tot doel gezamenlijk projecten te ontwikkelen en aan te bieden op de markt. Het gaat dan om samenwerking op het niveau van netwerk-, infrastructuur-, applicatie- en bedrijfsproces, maar ook op het vlak van verkoop en ondersteuning

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3196462). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.