Managed hosting door True

Detron neemt Quatera over

 

Detron ICT en Telecom Groep van directeur George Banken neemt detacheringsbedrijf Quatera over.

Quatera is een automatiseringsbedrijf dat sinds 1996 actief is op het gebied van het beheren en implementeren van ICT infrastructuren en informatiesystemen. Quatera biedt zijn kennis en ervaring aan van beheer tot projectleiding op zowel project als detacheringbasis.


Quatera heeft specialisten in dienst op het gebied van systeembeheer, applicatie- en werkplekbeheer en helpdeskmedewerkers. George Banken, CEO van Detron: "Er zal altijd vraag zijn naar tijdelijke IT-specialisten. Inzet van tijdelijke specialisten voor beheer en onderhoud van ICT  Infrastructuren, maakt de organisatie van de klant flexibel. Als de economie weer aantrekt, zal dat ongetwijfeld leiden tot een grotere vraag naar flexibele arbeidskrachten, zowel bij onze klanten alsook bij onze eigen bedrijven. Door de overname van Quatera kunnen wij beter invulling geven aan deze vraag."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3195951). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.