Managed hosting door True

Alpha International haalt ISO 9001:2008 certificering

 

Alpha International is onlangs officieel ISO 9001:2008 gecertificeerd. Door aan de International Standard for Organisation(ISO)-norm te voldoen heeft Alpha International aangetoond zichzelf continu te verbeteren en klanttevredenheid hoog in het vaandel te plaatsen. ISO 9001:2008 is de internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

De ISO 9001:2008 norm is voor alle afdelingen en vestigingen van Alpha International afgegeven. Het Europees distributiecentrum van Alpha International was in maart 2009 al gecertificeerd voor ISO 14001:2008.

"Voor Alpha International is de ISO certificering een bevestiging dat onze processen op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid daadwerkelijk goed ingericht zijn. Verder helpt deze ISO certificering ons om onze procedures, prestaties en servicegerichtheid te blijven toetsen en verder te verbeteren," aldus Ralph Wouters, algemeen directeur van Alpha International.

Het ISO-certificaat is door Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) toegekend voor een periode van drie jaar. LRQA zal halfjaarlijks een controle uitvoeren op de procesvoering van Alpha International.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3179425). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.