Managed hosting door True

Leidschendam-Voorburg kiest inhuurpartners

 

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft voor drie percelen inhuurpartners geselecteerd. Het betreft tweejarige raamovereenkomsten voor de percelen projectleiding & architectuur, systeemontwikkeling & realisatie en beheer. De uitverkoren partijen zijn Itility, Vanderlet, Zeppelin, Cimsolutions, Lanscape, Brunel en Atos Consulting. In totaal waren er 47 inschrijvingen. De geraamde waarde van de contracten bedraagt 1,5 miljoen euro.

Voor het perceel projectleiding & architectuur selecteerde Leidschendam-Voorburg Itility, Vanderlet en Zeppelin. Bij het tweede perceel (systeemontwikkeling & realisatie) gaat het om Cimsolutions, Itility en Lanscape. Perceel drie (beheer) leverde als winnaars op: Atos Consulting, Brunel en Cimsolutions.

De raamcontracten, bedoeld voor het inhuren van project- en beheermedewerkers, hebben een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. De totale uitgave aan het inhuren bedraagt naar schatting 1,5 miljoen euro, dat is exclusief de maximale verlenging van de contracten. Voorbeelden van projecten waarvoor ict-diensten nodig zijn, zijn de aanpassingen van vergunningensystemen vanwege de WABO, het technisch completeren van de midoffice, een upgrade van MS Office en de koppelingen van het datadistributiesysteem met het gegevensmagazijn en de basisregistraties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3170514). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.